Hesabınızı silme
Personel ve müşteri hesapları AG World tarafından açılır. Hesabınızı istediğiniz an kendiniz kapatabilirsiniz:
- Uygulamada giriş yapın.
- Personel: Bugün ekranının altındaki “🔑 PIN / şifremi değiştir” bağlantısına; müşteri: üstteki “Şifre” bağlantısına dokunun.
- Sayfanın altındaki “Hesabımı kapat / sil” bağlantısına dokunun, onay için KAPAT yazın.
Hesap hemen kapanır: giriş bilgileriniz (şifre / PIN) silinir, bütün cihazlardaki oturumlarınız kapanır, uygulama artık sizden veri almaz.
Hangi veriler kalır?
İşverenin yasal saklama yükümlülüğü olan kayıtlar (personel kartı, puantaj, bordro, iş kazası / olay kayıtları) yasal süre boyunca işverende kalır ve süre dolunca silinir. Konum kayıtları en geç 90 gün içinde kendiliğinden silinir.
Uygulamaya giremiyorsanız silme talebinizi AG World insan kaynakları birimine iletin; hesabınız en geç 30 gün içinde kapatılır.